Select Page
Bryant Middle School

2023-24 Schedule Pick-up

The first day of school is Monday, August 28th. Students will be dismissed at 11:30 a.m.

Schedules will be distributed as listed below.  PLEASE, time your arrival to the grade schedule listed below.  You will not be allowed to enter any earlier.  All students and parents are to enter the building through the front doors.  (Vernon Street entrance).  

To help ensure a smooth start to the school year, the District has added a feature to Parent Connect that allows all parents to directly review student information, make changes, acknowledge the receipt of very important forms and provide the most current emergency contact information.  Please log into your Parent Connect portal and update your emergency contact information in the Student Emergency form prior to picking up your child’s schedule.

New 7th and 8th grade students and ALL 6th grade students must have the Health Appraisal form (green copy) ready to turn in.  Sports physicals should be given to the appropriate coach prior to the student’s first day of practice.

Thursday, August 24th7th GradeA – J8:00 – 9:00 a.m.
7th GradeK – Z9:00 – 10:00 a.m.
Thursday, August 24th8th GradeA – J10:30 – 11:30 a.m.
8th GradeK – Z11:30 – 12:30 p.m.
Thursday, August 24th6th GradeA – J1:30 – 2:30 p.m.
6th GradeK – Z2:30 – 3:30 p.m.

FEES, FINES, LOST BOOKS:

All fines, fees, lost book charges and rental books must be turned in before you receive your schedule.

EMERGENCY CARDS/PHYSICALS/SCHEDULES:

Please update the Student Emergency form in the Parent Connect portal before you pick up your child’s schedule.  Once you have logged into Parent Connect using your unique PIN and password, just click on the ‘Back to School Emergency Form Update’.  If you need assistance with your PIN and password, please contact the Bryant School office at (313) 827-2900 for assistance.

FIRST SEMESTER SCHEDULES/PLANNERS:

Schedules will be distributed for the first semester.  Planners will be provided at no cost to the students on the first day of school during the student’s Advisory Class.  However, if it is lost by the student, there is a $5.00 replacement fee.

Open House will be held on Friday, August 25th from 1:30 – 3:00 p.m.

مدرسة براينت الاعدادية

برنامج اليوم الدراسي الأول للعام الدراسي

المؤقت

2023- 2024 

أول أيام العام الدراسي القادم هو ألأثنين الواقع في 28 اب 2023.سيتم انهاء الدوام الساعة 11:30 فقط في هذا اليوم

 سيتم توزيع الجداول الواردة أدناه.  نرجو منكم توقيت وصولكم إلى الاجتماع حسب جدول المواعيد الوارد لكل صف من الصفوف المذكور أدناه.  لن يتم السماح لكم بالدخول قبل موعدكم.  يجب على جميع الطلاب وأولياء الأمور الدخول إلى المبنى من خلال الأبواب الأمامية.  (مدخل شارع فيرنون). 

لتأكد من بدء سنة جديدة مفعمة بالنجاح, مدارس ديربون اعطت الصلاحية لأهالي اللطلاب التاكد من صحة و مراجعة معلومات اولادهم و تصحيح اي خطا و ذلك عبر موقع يسمى تواصل الأهل, (parent connect portal) نرجو منكم التسجل و تحديث المعلومات المتخصصة بأولادكم قبل القدوم الى المدرسة لأستلام جدول البرامج.

 يجب على جميع طلاب الصف السادس إضافة إلى طلاب صفي السابع و الثامن الجدد في قطاعنا التعليمي احضار تقرير طبي يتضمن تاريخ اللقاحات / التطعيمات الكامل لكل طالب. إحضار تقرير طبي متكامل أمر إلزامي كي يتمكن  الطلاب من استلام جدول الدراسة في شهر آب قبل بداية العام الدراسي. ام  تقريرالرياضة طبي يجب ان يسلم الى مدب الرياضة عند بدء التمارين.

الصف السابع    الخميس 24  آب 2023        الاسماء التي تبدأ بالحرف  A إلى J    من 8:00- 9:00 ص.الاسماء التي تبدأ بالحرف K إلى Z     من 9:00- 10:00ص. 
الصف الثامن  الخميس24  آب2023      الاسماء التي تبدأ بالحرف  A إلى J    من10:30- 11:30 ص.الاسماء التي تبدأ بالحرف K إلى Z     من 11:30 ص- 12:30 ظ.
الصف السادس  الخميس 24  آب 2023      الاسماء التي تبدأ بالحرف  A إلى J    من1:30- 2:30 ص.الاسماء التي تبدأ بالحرف K إلى Z     من 2:30 ص- 3:30 ظ.

وسوف يكون هناك أربعة مراكز لاستقبالكم مقسمة تبعاً للتسلسل الأبجدي.  وسوف يتطلب كل مركز من المراكز الوثائق التالية:

الرسوم والغرامات و الكتب الضائعة : يجب اعادة او تسديد قيمة الكتب المستعارة و المستأجرة اضافة الى دفع جميع المترتبات المالية المستحقة على الطالب قبل ان  يتمكن من استلام جدول صفوفه.

بطاقات الطوارئ و الفحوصات الطبية و الجداول: لأهالي اللطلاب التاكد من صحة و مراجعة معلومات اولادهم و تصحيح اي خطا و ذلك عبر موقع يسمى تواصل الأهل, (parent connect portal) نرجو منكم التسجل و تحديث المعلومات المتخصصة بأولادكم قبل القدوم الى المدرسة و يجب على ألأهالي الكرام التسجيل على هذ البرنامج من رقم سري . اذا كنت تحتاج الى مساعدة نرجو ألأتصال بالمدر سة على الرقم: 2900 827-(313) قبل الحصول على الجدول الدراسي

 جداول الفصل الدراسي الأول/الاجندات: سوف يتم توزيع الجداول الدراسي للفصل الدراسي الأول.  و تقديم اجندات  الاستخدام الطلاب  دون تكلفة خلال اليوم الأول من المدرسة من قبل موجهي الطلاب.  اذا ما اضاع الطالب الاجندة المقدمة عليه دفع 5.00$ للحصول على اجندة بديلة.

الأجتماع التعريفي/البيت المفتوح – الجمعة 25 اب بعد الظهر