Select Page
Bryant Middle School

Traffic Safety @ Bryant

Happy New Year!! As we begin the new calendar year, I wanted to take the opportunity to discuss observed traffic concerns at Bryant Middle School. I have witnessed a number of parents who are parking illegally, blocking traffic, darting around parked cars, speeding and picking up/dropping off students in the middle of the street.  Please help me eliminate these traffic problems in an effort to keep our students safe.

To help alleviate traffic congestion and make the traffic conditions safer for our students please:

 • Obey the street signs for parking and speed limits.
 • Refrain from making cell phone calls when driving a motor vehicle.
 • Never make a U-turn in the streets around the school.
 • Do not call or signal your child to enter the street.
 • Never stop your car in the middle of the street and block traffic to let your child out of your car.
 • Do not block crosswalks with your car.  Keep clear of the white lines at the street corners.
 • At intersections, keep your car stopped completely when children are crossing in any direction.
 • Always have your child exit and enter the car on the curbside of the street.
 • Never drop off or pick up your child in areas that are designated for bus usage.

Next, I have contacted the Dearborn Police Department and have asked them to step up patrols around the school and issue citations for adults who violate safe driving practices.  Please be aware that many of these citations include a very sizable fine.

I appreciate those of you who practice responsible driving habits and thank you for supporting the school by setting a good example for your child.  If each of us would practice the District Core Values: honesty, respect, integrity, responsibility, citizenship and courtesy, our traffic problems and safety concerns would disappear.  

If you would like to discuss this further or have any questions you may contact me at (313) 827-2900.  

Sincerely,

Mr. Andrew Denison

Principal

أولياء الأمور الكرام

  شاهدت خلال الأسابيع القليلة الماضية ،عددًا من الحوادث المرورية حول محيط  المدرسة التي يجب معالجتها وحلها. لقد شاهدت عددًا من الآباء الذين يوقفون السيارات بشكل غير قانوني ، و يعيقون المرور ، و يندفعون حول السيارات المتوقفة ، ويسرعون وينزلون الطلاب في منتصف الشارع. الرجاء مساعدتي في حل هذه المشكلات في محاولة للحفاظ على سلامة طلابنا.

للمساعدة في التخفيف من حدة الازدحام المروري وجعل ظروف حركة المرور أكثر أمانًا لطلابنا ، يرجى اتباع ما يلي:

 • اتباع إشارات المرور الموجودة  لحدود السرعة و أماكن وقوف السيارات.
 • الامتناع عن إجراء المكالمات الهاتفية عند قيادة السيارة.
 • عدم الانعطاف في الشوارع المحيطة بالمدرسة.
 • لا تتصل أو تشير إلى طفلك لدخول الشارع.
 • لا تقم أبداً بإيقاف سيارتك في منتصف الشارع وحجب المرور للسماح لطفلك بالخروج من سيارتك.
 • لا تقم بإغلاق معبر المشاة بسيارتك.قم  بالابتعاد عن الخطوط البيضاء في زوايا الشارع.
 • حافظ على توقف سيارتك تمامًا عند عبور الأطفال في أي اتجاه عند التقاطعات..
 • أخرج طفلك وأدخله السيارة على رصيف الشارع في جميع الأوقات.
 • لا تنزل أو تقل  طفلك من المناطق المخصصة لاستخدام الحافلة المدرسية.

لقد اتصلت بإدارة شرطة ديربورن وطلبت منهم زيادة الدوريات حول المدرسة ومخالفة كل شخص من الأشخاص الذين ينتهكون قواعد القيادة الآمنة. يرجى الانتباه إلى أن العديد من هذه المخالفات تتضمن غرامة مالية كبيرة جدًا.

وأخيراً ، سيقوم الضابط هانسون بتحديد وصول الأهالي إلى موقف السيارات على الجانب الجنوبي الغربي من المدرسة (شارع دريكسيل) قبل بدء المدرسة كل صباح. يمكن إنزال الطلاب في نهاية الشارع ، والسير حول المدرسة وصولاً إلى الباب رقم واحد  للدخول إلى المبنى. آمل أن يؤدي هذا إلى جعل هذه المنطقة أكثر أمانًا للطلاب. أود أن أشجعك أيضاً  على التفكير في العثور على مكان بديل لإنزال طفلك أو أن السير معه من وإلى المدرسة كل يوم. 

نقدر جهود من يتحلون بصفات القيادة المسؤولة و نشكركم على دعم المدرسة من خلال تقديم مثال جيد لابنائكم. إذا قام كلٌ منا بتطبيق القواعد الأساسية قطاعنا التعليمي: الصدق والاحترام والنزاهة والمسؤولية والمواطنة والمجاملة ، سنتمكن من التخلص من مشاكل المرور ومخاوف السلامة.

لمناقشة هذا الأمر أو لأي أسئلة يمكنكم الاتصال بي على الهاتف رقم : 2900-827-313 .

بإخلاص،


السيد أندرو دينيسون
مدير المدرسة