Select Page
Bryant Middle School

Summer Discovery Program @ Bryant (2024)

Dearborn Public Schools is offering to all of its students a free summer academic and enrichment learning program called Summer Discovery.  This summer’s program is funded by Title I, the 23G Grant funding and the Summer Discovery Grant provided by the Ballmer Group and the United Way.  

All Bryant Middle School students are eligible to participate in this program.  The academic and enrichment program begins on Wednesday, June 12th and ends on Wednesday, July 24th.  Students will be in class from 8:45 a.m. to 3:15 p.m. with optional childcare offered from 3:15 – 5:15 p.m.  The program is free for all participants, but there is a limited time to enroll your child(ren) in the program.  The enrollment window is open from now until Tuesday, May 14th.  Enrollment forms can be downloaded from Bryant Blog or picked up from the main office.  

Students who register for the Summer Discovery Program must commit to attending programming through the summer.  It is not a drop-in program and it’s important to attend daily to receive the full benefits of the program (students must attend over 70% of the scheduled days of instruction).

For many years, Dearborn Public Schools has run summer school programs at all grade levels, but typically those programs focus on students who are struggling academically. The summer 2024 Discovery Program program is open to all students.  We are excited about the potential of having a number of Bryant students attend the summer program again this summer.  There will be an academic focus on math and ELA as well as enrichment courses for students.  Enrichment courses have yet to be created but will be determined based on staff availability.

Please contact the Bryant School office at (313) 827-2900 if you have any questions about enrollment or need clarification about the program that will be offered this summer.

Summer Discovery Program Permission Slip/Registration Form (2024)

Summer Discovery School Calendar

June 2024

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAY
1011121314
First Day for studentsSummer School OpenSummer School Open
1718192021
No School-Eid BreakNo School-Eid BreakSummer School OpenSummer School OpenSummer School Open
2425262728
Summer School OpenSummer School OpenSummer School OpenSummer School OpenSummer School Open

July 2024

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAY
12345
Summer School OpenSummer School OpenSummer School OpenIndependence Day-No SchoolNo School
89101112
Summer School OpenSummer School OpenSummer School OpenSummer School OpenNo School
1516171819
Summer School OpenSummer School OpenSummer School OpenSummer School OpenNo School
222324
Summer School OpenSummer School OpenLast Day- Summer School Open

برنامج ألأستكشاف الصيفي 2024 لمدرسة براينت

تقدم مدارس ديربورن العامة لجميع طلابها برنامجًا أكاديميًا وتعليميًا إثرائيًا صيفيًا مجانيًا يسمى برنامج الاستكشاف الصيفي. هذا البرنامج ممول من خلال ال  تايتل ون(برنامج مساعدة للمدارس المكتظة بألتلاميذ.  المنحة23 ممولة من بالمر غروب و يونايتد واي.

جميع طلاب مدرسة براينت المتوسطة مؤهلون للمشاركة في هذا البرنامج. يبدأ البرنامج الأكاديمي والإثرائي يوم الأربعاء 12 يونيو وينتهي يوم الأربعاء 24 يوليو. سيكون الطلاب في الصف من الساعة 8:45 صباحًا إلى الساعة 3:15 مساءً. مع خدمة رعاية الأطفال الاختيارية المقدمة من الساعة 3:15 إلى 5:15 مساءً. البرنامج مجاني لجميع المشاركين، ولكن هناك وقت محدود لتسجيل طفلك (أطفالك) في البرنامج. باب التسجيل مفتوح من الآن وحتى يوم الثلاثاء 14 مايو. يمكن تنزيل نماذج التسجيل من براينت بلوك أو الحصول عليها من المكتب الرئيسي.

يجب على الطلاب الذين يسجلون في برنامج الالتزام بحضور البرمجة خلال فصل الصيف. إنه ليس برنامجًا مباشرًا ومن المهم الحضور يوميًا للحصول على المزايا الكاملة للبرنامج (يجب على الطلاب حضور أكثر من 70% من أيام التدريس المقررة).

لسنوات عديدة، تدير مدارس ديربورن العامة برامج مدرسية صيفية في جميع مستويات الصفوف الدراسية، ولكن عادةً تركز هذه البرامج على الطلاب الذين يعانون أكاديميًا. برنامج لصيف 2024 مفتوح لجميع الطلاب. نحن متحمسون لإمكانية حضور عدد من طلاب براينت للبرنامج الصيفي مرة أخرى هذا الصيف. سيكون هناك تركيز أكاديمي على الرياضيات واللإنكليزية بالإضافة إلى دورات إثرائية للطلاب. لم يتم بعد إنشاء الدورات الإثراءية ولكن سيتم تحديدها بناءً على توفر الموظفين.

تقويم البرنامج الصيفي

حزيران 2024

ألجمعةألخميسألأربعاءألثلاثاءألأثنين
1413121110
المدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةأليوم ألأول لطللاب
2120191817
عيد – المدرسة مغلقةعيد – المدرسة مغلقةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة
2827262524
المدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة

تموز 2024

ألجمعةألخميسألأربعاءألثلاثاءألأثنين
54321
ألمدرسة مغلقةعيد ألأستقلال – المدرسة مغلقةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة
12111098
ألمدرسة مغلقةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة
1918171615
ألمدرسة مغلقةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة
  242322
  أليوم النهائي للمدرسة الصيفيةالمدرسة الصيفية مفتوحةالمدرسة الصيفية مفتوحة